петък, 13 ноември 2015 г.

КАКВО ИСКАТЕ ОТ ИЗРАЕЛ?

Да изчезнат? Да бъдат заличени от земята? Нов холокост? Да изгорят в пещите? Да станат на сапун?
???
...

Очевидци разказват за поляците, които след войната са отишли да видят лагерите на смъртта, в които самите те са предавали евреите си на нацистите. На отиване са били весели, усмихнати, а когато се връщали, са плачели и ридаели с наведени глави...
Светът е изправен пред нов холокост. Но този път жертвите, освен евреи ще бъдем и ние, християните. От години ислямистки екстремисти избиват християни. И "християнският" свят мълчи...
От няколко години в същия "християнски" свят се надига нова вълна антисемитизъм, още по-голяма от тази, преди 85 години. Надига се и ни заля вълна на заличаване на християнските ценности, на игнориране на Християнството и християните.
От началото на октомври умерени мюсюлмани нападат с камъни, с Молотов-коктейли и с ножове мирни граждани на Израел, а медиите в "християнския" свят отразяват предимно израелското "насилие".
Тогава християните мълчаха. Сега мълчанието дори е заместено с омраза...
Нещо, което е коренно противоположно на учението на Исус. И напълно в съзвучие с човекоубийствената същност на сатана.



Никога няма да спра да се удивлявам, какви невероятни жестокости са способни хората да си причиняват един на друг, единствено от омраза...

Кулминацията на омразата към евреите и към Бога ще бъде в битката в Армагедон. От целият свят ще се събрат да воюват срещу тях и срещу Бог. И точно тогва Царят на царете ще слезе с нас, Неговото войнство, за  да погуби враговете Си и да установи Царството Си на земята, в което ние и евреите, чиито очи Бог вече ще е отворил, които вече ще са го разпознали, ще царуваме заедно с Него, като един народ, като един нов човек, събрани в едно тяло. (Ефесяни 2:12-16)


От гузна съвест, поради избиването на 6 милиона евреи – мъже, жени и деца, светът позволи на оцелелите да се зеселят в земята си, като им даде ето тази територия, означена в зелено на картата вляво, по-голямата част от която е пустинята Негев. В страните, където преди войната бяха живяли евреи, жилищата и имотите им отдавна бяха присвоени от съседите им. Повечето нямаха къде да се върнат и бяха щастливи за педята земя, която можеха да нерекат Израел. Нищо, че беше или пустиня, или блата, пълни маларийни комари. (Използваемата ѝ част може да се сравни по площ с Добричка област.)
Но арабите... не можаха да понесат, че Израел се беше възродил и още на следващия ден, още когато Израел беше на възраст само един ден, хората, оцелели от лагерите на смъртта трябваше да защитават младата си държава от армиите на арабите от Ливан, Сирия, Ирак, Йордания, Египет и Саудитска арабия. Без самите те да имат армия и оръжия, без танкове и самолети. И въпреки това спряха враговете си, стигнали почти до Тел Авив и с помощта на оръжия, закупени след началото на войната от... Чехословакия и СССР ги отблъснаха обратно.
Арабите нарекоха тази война "срамната".
Част от териториите, определени за арабското население от бюрократите на ООН в Газа и Западния бряг са окупирани, съответно от Египет и Йордания, което оставя арабските бежанци от войната през 1948-ма, практически с нищо. Незнайно защо, обаче, светът продължава да вярва на лъжите, че Израел е окупаторът, при условие, че арабските страни са агресорът, а Израел се защитава и в резултат на военни победи, останалите части от териториите, определени от бюрократи в ООН за арабите станаха негови. Сравнете картите.



Израел сега е с територия 20% от площта на България и около 60% от територията му е пустинята Негев. Използваемата му площ, представлява приблизително, малко повече от площта на Бургаска област. Населението му е 8 милиона, 17% от които са араби.
Колко искат враговете на Бога да се стеснят пределите на Неговия народ?
Да ги изтикаме в морето, както призовава ислямът?
Хора, отворете си очите! Колко искате да отрежете още от "Бургаската област" на Израел?

Не забравяйте, че Бог ще съди народите, които си разделят земята Му! (Йоил 3:2)
А Бог винаги спазва обещанията Си.
Когато земята на Израел беше пустиня, арабите я презираха и не се заселваха в нея с векове. Бог обеща да направи земята да запустее, както четем в пророчетвата на Исая, Еремия, Езекиил и Михей, докато Израел е разпръснат между народите. И това се изпълни.

Марк Твен, пътешествайки по тези земи през 1867 година пише:
"... .. Една пуста страна, чиято почва е достатъчно богата, но е предадена изцяло на плевели ... мълчалив, печален простор .... запустение .... не видяхме нито веднъж едно човешко същество по целия маршрут .... Тук, там има дърво или храст. Дори и маслиновото дърво и кактуса, тези бързи приятели на безполезната почва и те почти са изоставили страната."

Но Бог обеща и да ги събере от всички народи, където бяха разпръснати. И това започна да се изпълнява още през 1881-ва. Към момента в земята Израел са събрани около половината евреи.
След 1881 започват вълните на заселване на Светите земи със законното им население – евреите. Тези заселници си купуват земята, на която се заселват, а арабите с удоволствие им я продават – тя е пустиня.
И както е пророкувано в Осия 2, земята отговаря на хората и започва малко по малко да става плодородна, докато се превръща в градината, която е сега.
Колкото повече евреи идват, токова повече се съживява земята и икономиката ѝ. Това привлича околните араби и през цялото време на Британския мандат – 1922-1948, араби от съседните страни се преселват в Светите земи. Това поражда конфликти с евреите през целия мандат и особено през 1947 избухват големи стълкновения, които карат Великобритания да поиска да се откаже от мандата си и да лобира за създаването на държавата Израел, за да се освободи от отговорност да се справя с размириците там.
Арабските бежанци, които излизат от Израел след арабско-израелската война от 1948-ма са 711 000, по други източници, те са 400 000. Еврейски бежанци, които по същото време са прогонени от арабските страни са 820 000.
Разликата е, че Израел си прибира, приобщава  и интегрира бежанците, а Египет и Йордания, които окупират Газа и Западния бряг, след войната от 1948, отказват да приемат арабските бежанци в обществата си – отказват им гражданство, образование и работа, поддържайки статута има на бежанци, с единствената цел – да ги използват в пропагандата си и като инструмент за натиск над ООН срещу новосъздадената държава Израел, която те упорито отказват да признаят.
Тези злощастни, озлобени хора, наречени "палестинци" са жертва на религиозната омраза към евреите и на антиизраелската политика на арабските страни, от които фактически произлизат. Те нямат нищо общо, нито с древните, заличени от Асирийците, 720 години преди Христа филистимци, нито с римската провинция "Сирия-Палестина", чието име римляните дават на провинция Юдея, след въстанието на Бар-Кохба през 135-та година и прогоонването на евреите от Ерусалим и Юдея.
Израел, обаче, интегрира арабите, решили да останат в земята. Днес, те са около 1,5 милиона и са пълноправни граждани, представени в Кнесета.
От 1948 до 1967, цели 19 години ивицата Газа е владение, следствие на окупация на Египет, а Западният бряг – на Йордания. Нито една от двете страни не създаде "Палестинска държава" на тези територии, населени с арабски бежанци. Но изискват това да го стори Израел... По възможност на своя територия. А пък и защо ли им е на евреите територия – те нямат право да съществуват изобщо...

ЛИЦЕМЕРИЕ И НАГЛОСТ!!!

Арабските бежанци от арабско-израелската война през 1948, да речем, че са били 711 000, днес са около 5 милиона, защото отказват да се интегрират в Израел, а Египет и Йордания отказват да интегрират тях. И ООН им даде автономия, с тенденцията да бъде узаконена измислената държава "Палестина".
Когато Газа, след 6-дневната война беше населена с евреи, беше цъфтяща градина с цветни и зеленчукови оранжерии и с развита икономика. Когато Израел беше принуден да даде Газа на арабите, вместо да се възползват от всичко построено, за да живеят там добре и да благоденстват, те разрушиха всичко, само защото било построено от евреи...
Евреите превръщат пустнята в градина, арабите превръщат градините в пустиня.

Вместо да изпозлват милиардите долари помощи, за да живее добре народът, "палестинските" лидери ги харчат в СА за да си живеят добре самите те и за ракети срещу мирните жители на Израел.

Преди време, Ариел Шарон, за малко да подпише поредното откъсване на еврейска земя срещу мир, но Бог го тръшна в кома и преговорите се отмениха.
Формулата земя срещу мир НЕ РАБОТИ. Това беше доказано многократно. Всеки път, когато арабите предприемаха война срещу Израел, тя завършваше с отблъскването им дълбоко в техните територии при контраатаките. Но по дипломатическо-кресливо-ревлив път, арабите манипулираха света, да принуди евреите да им върнат земите. Единственото, което Израел искаше в замяна, беше – МИР. И всеки път, когато Израел даваше земя срещу мир, получаваше от арабите ВОЙНА. Пък и вече не остана земя за даване...

Израел е малкото червено петънце, сред зеленото ислямско море.
И как може някой да повярва, че Израел е агресорът?
Евреите не са глупаци, след като са някакви нищожни 6 милиона сред море от араби – 280 милиона и сред още по-голямо море от мюсюлмани – 1.6 милиарда, че да искат война с тях. Не евреите, а арабите-мюсюлмани искат война с Израел. Но нещо все не им се удава да воюват срещу Бог. Те искат да унищожат евреите завинаги.
Евреите искат единствено да съществуват. А светът, който е под властта на сатана, винаги е искал да отрече това им право, с едно малко изключение, през 1948-ма, на цената на 6 милиона убити евреи, тежащи на съветта му...
Евреите искат да бъдат оставени на мира, защото обичат живота. Но арабите около тях жертват децата си, хората си, с единствената цел да унищожат Израел. Така пише в корана им – да мразят и унищожават "неверниците", и най-вече евреи и християни.
Защо?
Защото евреите и християните са отказали навремето да признаят Мохамед за пророк. Поискали са от него да докаже твърденията си, като им изяви пророчество, или чудо. И когато не могъл, те не приели твърденията му за истина. Когато събрал последователи, обаче, (повечето разбойнически банди, вилнеещи около Медина) изклал евреите и християните там, отмъщавайки си за тяхното "лошо отношение". В Мединските глави на корана изведнъж се появяват "низпослани" заповеди от "Аллах" за воюване с хората на Книгата (евреи и християни), за наказанието и унищожението им... Нещо напълно противоположно на мирните, Мекански глави, когато Мохамед е бил само основател на ново учение, почти без последователи и когато през повечето време се оплаквал, че никой не го приема сериозно, но Аллах ще ги накаже в "деня на възкресението".  Според самия коран и според богословите на исляма, по-късните, Медински стихове заличават, или обезсилват по-ранните, Мекански, миролюбиви такива. Така че не се оставяйте да бъдете заблудени от миролюбивите цитати. Лъжата "Ал-Такия" е позволена в исляма за запазване на живота на мюсюлманите, когато са малцинство и за целите на джихад.

Ислямът никога не е развивал икономика. Той се е обогатявал на базата на експанзия, с помощта на ятагана. Това е неговата 1400 годишна история. А сегашното му богатство се дължи единствено на нефта.
Това е неговата жестока сегашана практика, олицетворена в действията ИД. Ислямът е перфектната военна система, защото превръща бойците си в терминатори, обещавайки неимоверни наслади след смъртта за тези, "които се сражават по пътя на Аллах". Майките на ислямските "мъченици" си осигуряват място в рая, чрез смъртта на децата си. Затова, в училищата, (спонсорирани от ООН) вместо да учат науки, децата се обучават да мразят евреи, да ги убиват и да стават "мъченици" в самоубисйтвени атентати.
"Мир ще има, когато арабите започнат да обичат децата си, повече, отколкото мразят нас." – казва Голда Меир.

Деца в "палестинско" ТВ предаване "За да хвърлям във въздуха евреи."
Един от популярните лозунги на Хамаз е "Ние обичаме смъртта, както нашият враг обича живота."
Арабите-мюсюлмани се радват и прославят смъртта на "мъчениците", убили "неверници", но още повече се радват и ликуват поради смъртта на "неверниците".
11-ти септември беше празник, ознаменуван с масови радостни шествия по улиците на ислямския свят.
...

Единствената цел на арабите-мюсюлмани е Израел да бъде заличен, а евреите – унищожени. И не само евреите, но и всички "неверници".
Това иска ислямът от тях. Истинският ислям. Не умерената му версия, практикувана в страните, където са малцинство.

Конфликтът, с така наречените "палестинци" няма нищо общо с политиката, нито с територията, нито с "окупацията".

Конфликтът е на религиозна основа, следствие от дълбоко насажданата омраза, още от най-ранно детство. Повече части от Израелската територия не са необходими на арабите, за да живеят там, а за да могат от там по-лесно да убиват евреи.

Това искаше и Хитлер – да унищожи евреите.
Това винаги е искал сатана – да унищожи евреите, а по-късно и християните. (Откровение 12)

Истинската, дълбоката причина за омразата към евреите е омразата на сатана към Бог и към всички, които се наричат с Неговото име.
Това е и истинската, дълбоката причина на антисемитизма. Включително и в църковните среди, където сатана отдавна си е построил крепости.

Евреите винаги са искали мир, а арабите винаги са искали евреите да умрат. Това е коренът на конфликта.
Това е ИСТИНАТА.

Опитвам се да достигна до здрвия разум на читателите с обикновена логика и исторически факти. Особено на християните, които са в плен на заблудата на сатанинското заместително богословие. Наистина ли ще се радвате на утеснението на Яков, на евреите, за които Исус се моли и ходайства? (Лука 23:34)
Наистина ли ще желаете гибелта на този малък, изстрадал народ, за който Павел беше съгласен сам той да стане "анатема", само те да бъдат спасени? (Римляни 9:1-3)
Наистина ли сте склонни да мразите, тези, които са възлюбени от Бога, заради Бащите им? (Римляни 11:28)
Да, много от евреите (2/3) ще бъдат унищожени физически в предстоящия край на века (времето, епохата), но всички, които участват в това, ще са в противниковия лагер на Бога.
Но и много християни ще бъдат убити тогава също.
Не искам да ви плаша, но освен християните в Близкия изток, в Пакистан и Африка, които сега са убивани от ислямисти заради вярата си, много ще бъдат убити по времето на властта на Антихрист. (Откровение 6:9-11; 7:14) И евреите и християните сме врагове на сатана, защото сме възлюбени от Бога. Въпреки това, Бог ще му позволи да воюва срещу нас и да ни победи (Откровение 13:7), но всъщност победата ще бъде наша, защото няма да обичаме живота си дотолкова, че бягаме от смърт и ще го победим чрез кръвта на Агнето и чрез словото на нашето свидетелство. (Откровение 12:11) Освен това, ние не се боим от този, който може само тялото да погуби. (Матей 10:28)
А окончателната победа – всички знаем чия ще е – на Царя на Царете и Господа на Господарите, на Алфа и Омега, на нашия Господ и Спасител, Исус Христос.
Пророчествата са написани, не за да ни плашат, а за да ни предупредят и подготвят.
Нека бъдем трезвени и будни!
Нека Бог да ни даде мъдрост и разбиране, за да не се хващаме, като шранчета на въдицата на сатана. Той лъже. Това е неговата същност. Той мами целия свят. Ще направи така, че да заблуди, ако може и избраните. Той идва само да открадне, разруши и погуби. (Йоан 10:10) Той винаги ще ни заблуждава относно това, кого Бог смята за Свой и кого за враг, както накара християнските нации в Европа да се обърнат срещу евреите си и да ги предадат на холокост. Той винаги ще ни кара да се мразим един друг и един друг да се предаваме. (Матей 24:10)
Той ще ни накара дори да мразим мюсюлманите, инструментите в ръката му, а те са просто жертви на заблудите му – вместо да се молим за тях и да ги печелим за Христос, дори когато ни гонят и убиват. Защото Христовата скъпоценна кръв беше проляна и за тях...
Как можем да избегнем заблудите?
Като пребъдваме в Исус Христос и в Неговото Слово. Като стоим на истинската лоза.
Моля Те Господи, Татко небесен, моля Те, отвори ни очите и ни пази от заблудите и лъжите на сатана. Дай ни мъдрост, разпознаване и търпение, Господи.


Линк към предаването на Хамаз с децата:
https://www.youtube.com/watch?v=1UXlSeDHGh0

Церемония за края на обучението в детската градина:
https://www.youtube.com/watch?v=5HqP5Td6rCc

"Евреите са вечни врагове на мюсюлманите, независимо от Палестина" – Ал-Рахма ТВ:
https://www.youtube.com/watch?v=s_mdw1iQsz0



Няма коментари:

Публикуване на коментар